MODELE   DESPRE INFRAROSII   CALCULATIE   ÎNTREBĂRI FRECVENTE   DE CE ESTE ECONOMIC?  

CALCULATIE

Cum calculez necesarul de panouri?

Se calculează cu 20-35W/mc putere montată necesară în functie de constructia si nivelul de izolatie a clădirii. Pentru o calculatie exactă vă rugăm să ne trimiteti dimensiunile încăperilor separat (inclusiv înăltime), respectiv informatii cât mai exacte privind izolatia casei. Pe baza acestor informatii noi VĂ TRIMITEM GRATUIT CALCULATIA NECESARULUI. Pentru Cerere de oferta click aici!

Montajul panourilor
Montajul panourilor este simplu si usor.  Pe tavan se fixeazăcu patru suruburi prin locurile de fixare pregătite. Modelele pentru pereti se fixează cu ajutorul agătătorului pe  perete.

În cazul folosirii a mai multe panouri întro încăpere, ele vor fi împărtite pentru un efect uniform, tinând cont si de estetică. Echiparea ulterioară este oricând posibilă (necesită doar existenta unei prize de curent). Cablajul poate fi ascuns în canale, sau instalate în pereti în cazul constructiilor noi.
Conectarea la reteaua electrică se face ca la orice aparat electric de cărte un electrician specializat.

 

Utilizaţi soluţiile de incălzire electrică! 
Ce tip se poate aplica în diferitele tipuri de construcţii, care se potriveşte mai bine? Noi vă ajutăm să alegeţi soluţia optimă de încălzire!

Solicitaţi studiul GRATUIT aici →