ELEKTROMOS HAZ
100%  CONFORT, 0% ÎNTREŢINERE

For more detailed information about?top swiss replicas watches online, you can browse this website.
ÎNCĂLZIRE CUŞTI PENTRU CÂINI   FOLIE DE ÎNCĂLZIRE   ÎNCĂLZIRE ÎN PARDOSEALĂ   ÎNTREBĂRI FRECVENTE   ÎNCĂLZIRE ÎN TAVAN SAU ÎN PERETI  

ÎNCĂLZIRE ÎN PARDOSEALĂ

Compozitia pardoselii la utilizarea foliei de încălzire infra

Vă  prezentăm posibilitătile de instalare a foliei de încălzire pentru încălzire completă în pardoseală. Compozitia straturilor în functie de finisaj pentru a obtine cel mai eficient confort termic în casă, apartament, cameră, dar si în hoteluri, restaurante, cafenele, centre de afaceri, grădinite, spitale, săli de sport sau orice altă destinatie sunt descrise mai jos.
Heatflow folie incalzire pardoseala

 

Folia de încălzire (folia infra) este disponibilă în mai multe lăţimi, 50, 80 şi 100 cm sunt cele mai folosite. Puterea este de 220W/m2, disponibil şi cu alte puteri la comandă. Grosimea fiind sub 1 mm, necesarul de spaţiu între straturile pardoselii este de fapt zero. Lungimea se taie preferenţial, benzile de încălzire se conectează la capete la curentul de 230V.

folie infra straturi pardosealaMontaj recomandat:
Se pot monta ambele variante atât pe placă de peton, cât şi pe structură de lemn. Dacă sub suprafaţă nu există termoizolaţie, trebuie aşezat înt-un strat suficient de grros sub stratul de încălzire. Dacă există deja termoizolaţia, atunci ajunge să punem doar stratul de izolaţie fonică recomandată la parchetul laminat. Pe acest strat se aşează folia de încălzire sau covoraşul, pe acesta este recomandat să punem un strat de folie PVC pentru preluarea frecărilor, apoi după aşezarea cablurilor şi al senzorului de temperatură urmează stratul de parchet laminat. Cele mai multe tipuri de parchet sunt utilizabile cu încălzirea în pardoseală, ddar totuşi merită verificat.

La proiectare trebuie avut în vedere alimentarea termostatului, respectiv tuburile dintre termostat şi parrdoseală pentru senzorul de temperatură, respectiv alimentarea covoraşului de încălzire.

 


 

Utilizaţi soluţiile de incălzire electrică! 

Ce tip se poate aplica în diferitele tipuri de construcţii, care se potriveşte mai bine? Noi vă ajutăm să alegeţi soluţia optimă de încălzire!

Solicitaţi studiul GRATUIT aici →