ELEKTROMOS HAZ
100%  CONFORT, 0% ÎNTREŢINERE

For more detailed information about?top swiss replicas watches online, you can browse this website.
CONTACT   ÎNSCRIERE   DESPRE NOI  

DESPRE NOI

Pe atunci încălzeam casa cu sobă de teracotă, dar din păcate nu era cea mai bună soluţie pentru modul nostru de viaţă. De dinimeaţa până seara nu eram acasă. Când am ajuns acasă, am făcut focul şi până se încălzea casa, ne duceam la culcare, că dimieaţa iarăşi trebuia mers la muncă.

Într-o zi am venit acasă din delegaţie foarte entuziasmat cu două panouri radiante, că vom rezolva problema încălzirii cu acestea. Soţia mea mă privea ciudat, dar nu mi-a spus nimic. S-a obişnuit că fac diferite experimente.

Dar când am montat cele două panouri infra în bucătărie, conectate la un termostat, ne-a aşteptat o temperatură constantă în orice oră a zilei. Atunci am regândit această problemă şi s-a născut ideea afacerii.

 

Când am văzut că putem oferi soluţie, rezolvare la problemele de încălzire la mulţi oameni, am început să dezvoltăm activitatea. A urmat încălzirea în pardoseală, desigur electrică. După aceea sistemele de panouri solare. Apoi aerisirea cu recuperarea căldurii.
Am rămas fideli la ideea de bază. Toate aplicaţiile am încercat prima dată în casa noastră, după aceea am introdus în oferta noastră. Azi suntem în faza implementării casei inteligente, scopul nostru este realizarea locuinţelor, care asigură confortul locuitorilor simplu şi economic.

Care tip de încălzire se poate utiliza la diferitele tipuri de construcţii, care e mai potrivit? Noi vă ajutăm să vă alegeţi soluţia optimă de încălzire!
Studiul gratuit puteti descărca aici!