FOLIE DE ÎNCĂLZIRE   ÎNCĂLZIRE ÎN PARDOSEALĂ   ÎNCĂLZIRE ÎN TAVAN SAU ÎN PERETI   ÎNTREBĂRI FRECVENTE   ÎNCĂLZIRE CUŞTI PENTRU CÂINI  

FOLIE DE ÎNCĂLZIRE

Descoperiti avantajele foliilor de încălzire infra!

Folie de încălzire de generaţie nouă, toată suprafaţa activă.  

 

Se poate tăia oriunde, nu numai în banda indicată!

Folia de încălzire cu infrarosii combină avantajele impresionante ale încălzirii radiante cu posibilitătile de aplicare practice si multiple.


ÎNCĂLZIRE ÎN PARDOSEALĂ                              ÎNCĂLZIRE ÎN TAVAN


Diferenţa dintre tehnologia infra şi încălzirea tradiţională este următoarea. La încălzirea cu radiatoare sau încălzirea prin convecţie aerul cald se ridică, iar aerul rece rămâne la suprafaţa pardoselii. De fapt această mişcare a aerului ne creează un discomfort, acolo, unde avem activitatea este mai rece, iar la tavan  este mai cald. Totodată putem vedea că la sistemele de convecţie se usucă aerul din încăpere. 

Încălzirea cu folie infra combină tehnologia modernă cu tradiţia, cum că  „ Ţine-ţi picioarele încălzite, nu capul!” Principiul încălzirii cu folia infra este ca să menţinem încălzită zona locuită, nu tavanul, astfel oferă un comfort termic sporit.

Spectrul de radiaţie termică infraroşii lungi este cel mai confortabil corpului uman, este optim din punct de vedere biologic şi este sănătos. 

Utilizaţi soluţiile de incălzire electrică! 
Ce tip se poate aplica în diferitele tipuri de construcţii, care se potriveşte mai bine? Noi vă ajutăm să alegeţi soluţia optimă de încălzire!

Solicitaţi studiul GRATUIT aici →