DEGIVRARE RAMPE   ÎNCĂLZIRE GRESIE   DEGIVRARE JGHEABURI   ÎNCĂLZIRE CU ACUMULARE  

ÎNCĂLZIRE GRESIE

Încălzirea gresiei numim acel sistem de încălzire în pardoseală,
care este plasat direct sub gresie, în adeziv sau în stratul de egalizare.

Încălzirea sub gresie se utiizează în general la renovări, sau în situaţii în care nu avem loc pentru realizarea straturilor suplimentare. Încălzirea sub gresie este un cablu de încălzire de doar 3 mm grosime, care este fixat pe o plasă armată cu fibră de sticlă, astfel se poate aplica în stratul de adeziv, sau în stratul de şapă autonivelantă, peste care se aplică gresia.

Cu această soluţie se poate monta o încălzire în pardoseală confortabilă, cu reacţie rapidă, unde iniţial nu a fost inclus în proiect. 

Montaj recomandat:
După desprăfuirea şapei se va poziţiona covorul de încălzire astfel încât să nu fie sub corpuri de mobilier. După aşezarea covorului de încălzire şi a senzorului de temperatură acestea vor fi fixate cu un strat subtire de şapă autonivelantă, după care se poate pune gresia. Se poate utiliza la orice tip de placaj ceramic, marmură sau piatră. Adezivul trebuie să fie adeziv flexibil.

La proiectare trebuie avut în vedere alimentarea termostatului, respectiv tuburile dintre termostat şi parrdoseală pentru senzorul de temperatură, respectiv alimentarea covoraşului de încălzire.

incalzire gresie

    Utilizaţi soluţiile de incălzire electrică! 
    Ce tip se poate aplica în diferitele tipuri de construcţii, care se potriveşte mai bine? Noi vă ajutăm să alegeţi soluţia optimă de încălzire!

    Solicitaţi studiul GRATUIT aici →