ELEKTROMOS HAZ
100%  CONFORT, 0% ÎNTREŢINERE

For more detailed information about?top swiss replicas watches online, you can browse this website.
MODELE   DESPRE INFRAROSII   ÎNTREBĂRI FRECVENTE   DE CE ESTE ECONOMIC?  

DESPRE INFRAROSII

 

Panoul infra, cum arată si numele, este un panou radiant în spectrul de radiatie infrarosie.


Ce sunt radiatiile infrarosii?
Pe scurt: radiatii termice.

Cum este posibilă trecerea căldurii soarelui peste milioane de kilometri prin universul rece, si totusi să ne încălzeascã pe Pământ? Acest fenomen se datorează undelor infrarosii, care predau energia termică obiectelor solide. Contrar undelor scurte, ca de exemplu undele Roentgen, aceste unde infrarosii, au un efect benefic asupra omului. Încãlzirea cu infrarosii ne oferă acel sentiment, ce ne-am dorit întotdeauna, oferă confortul termic. 

Folosind incălzirea electrică cu panouri radiante (panouri infra) puteti realiza o economie de minim 30% în sezonul de iarnă, iar in perioadele intermediare (primăvară, toamnă) chiar si 60% fată de sistemele de incălzire clasice!

hagyományos fűtéssugárzó infrafűtés

Explicatia:

Încălzirea cu panouri  infrarosii, contrar sistemelor de încălzire traditionale nu încălzeste aerul, ci peretii. Astfel peretii si toate corpurile solide devin suprafete radiante care stochează energia termică mai mult timp si redă treptat spatiului de locuit.

Gata cu picioarele înghetate! Căldură uniformă, comfort plăcut în toată casa.
 

Ce este panoul infra?
Panoul infra, sau panoul radiant este un obiect plat de formă dreptunghiulară cu o grosime între 3 - 5 cm (constructie de natură să economisească spatiu), care transformă energia electrică în energie termică. Se poate monta atât pe tavan, cât si pe peretele încăperilor, iar supfata poate fi albă sau decorată. Modelele puteti vedea AICI.

Mai frumos, decât un calorifer!

Cum functioneazã?
La fel ca si soarele. Undele infrarosii emise de soare încălzesc direct pământul, fiintele si obiectele, fără încălzirea aerului. Energia termică a soarelui este absorbită de obiectele reci, care astfel se încălzesc si la rândul lor emană căldura în aer, încălzind mediul înconjurător.
Panoul de încălzire cu unde infrarosii, sau altfel spus panourile radiante transformă energia electrică în energie termică. Căldura este predată obiectelor din încăpere, precum si peretilor fără un mediu de transmisie (agent termic), iar aerul din încăpere este încălzit de aceste obiecte si pereti (obiectele, peretii încălzesc încet si uniform încăperea). Difuzia căldurii către spatiul încăperii se realizează cu radiatie cu lungime de 7-10 µm (infrarosii lungi). Acesta este exact tipul de căldură, cu care Soarele încălzeste Pământul si fiecare fiintă utilizează în proportie de 99%. Contrar radiatiilor ultraviolete, cu efect negativ sau microundele folosite în cuptoare, panoul radiant emite unde lungi (infrarosii, unde termice), cu efect pozitiv. Această radiatie termică se poate compara cu căldura sobei de teracotă.

Panourile radiante Activ sunt produse cu o tehnologie revolutionară, ele având toată suprafata radiantă, nu numai anumite sectiuni încălzite. Produsele noastre realizeaza astfel o încălzire activă, radiatia infra încălzeste uniform încăperile prin suprafata radiantă mare si cu o putere electrică scăzută.

Modelele puteti vedea AICI.

Utilizaţi soluţiile de incălzire electrică! 
Ce tip se poate aplica în diferitele tipuri de construcţii, care se potriveşte mai bine? Noi vă ajutăm să alegeţi soluţia optimă de încălzire!

Solicitaţi studiul GRATUIT aici →