12 motive de ce să alegi folia de încălzire HeatFlow

  2014. mai. 03.
13:34:42
vékony fütő folia

Deosebit de subtire, folia de numai 0,5 mm realizează încălzirea prin radiatie infrarosie. Nu ocupă spatiu pretios din încăperi. 

egészséges fütő folia

Sănătos, produce căldura optimă pentru organismul uman. Radiatia infrarosie din spectrul lung coincide perfect cu radiatiile corpului uman. 

antibakterialis fütőfólia

Efect antibacterial dovedit datorită saturatiei de anioni a aerului. Conform certificării coreene Korea Association of Infrared Radiation efectul antibacterial este de 72.6 %.

levegőt javito fütő folia

Îmbunătăteste calitatea aerului. S-a dovedit prin cercetări că încălzirea HeatFlow îmbunătăteste calitatea aerului. Nu se usucă aerul în încăperile încălzite cu tehnologia infra. 

nem elektromagneses fütőfolia

Fără radiatii electromagnetice nedorite! Compania independentă SGS din Elvetia a dovedit prin testul EMS căfolia HeatFlow nu produce radiatii electromagnetice nedorite. 

szeleskörűen használható fűtőfólia

Utilizare multiplă. Se poate folosi în majoritatea constructiilor, se poate încadra în diferitele structuri de pardoseală sau se poate ingloba în tavan sau  în pereti. 

energia takarekos futofolia

Economie de energie importantă. Este mai economic, decăt , alte solutii de încălzire alternative. Comparativ cu încălzirea electrică traditională se economiseste cca 40 %. 

olcso futőfolia 

Pret avantajos. Unul dintre avantajele importante ale foliei de încălzire HeatFlow este pretul de achizitie rezonabil si cheltuielile de montaj scăzute. 

gyorsan telepitheto futofolia

Montaj rapid. Tehnologia HeatFlow este populară si datorită montajului simplu. Se poate aplica pe orice pardoseală uscată, indiferent de forma sau mărimea încăperii. 

hosszu elettartam futo folia heatflow

Durată de viată lungă. Brevetat de NAOS CO. Ltd. tehnologia specială infra cu textil de carbon a crescut durata de viată a foliei de încălzire peste 30 de ani. În uniune suntem între putinele companii care oferă sistem de încălzire ieftin, cu durată de viată lungă si fără întretinere. 

gyors felfutesu fotofolia

Timp de încălzire scăzut. În numai 5 minute folia de încălzire HeatFlow atinge temperatura maximă de încălzire. Nu este nevoie de timp pentru încălzirea agentului termic. 

hosszu garancia heatflow futofolia

Garantie de 10 ani.  garantia de 10 ani se referă doar la tehnologia cu fibre de carbon HeatFlow. Nu se acceptă modificarea produsului, folosirea neconformă destinatiei.

Înapoi
 

Comentez


Nume:
E-mail:
Comentariu:
Cod verificare: